real time web analytics
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN
Start Kinderen en Baby's Babywiegjes en Ledikanten

Maanwieg (Baby wieg / ledikant / moon)

Samenvatting
  • € 225,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Deze wieg is door mijzelf handgemaakt voor de geboorte van onze dochter. Het eerste jaar van haar leven heeft ze hier heerlijk geborgen en veilig in geslapen. Omdat wij andere baby’s ook geborgenheid tijdens het slapen willen meegeven, maken wij deze maanwieg speciaal op maat. Uw kleintje zal zich hier heel veilig en vertrouwd in voelen en een positief slaapritueel ontwikkelen.

De maanwieg is gemaakt van vurenhout in combinatie met MDF.
De afmetingen zijn 44 cm breed en een hoogte en breedte van 120cm (diamter van 60cm). Het matrasje ligt op 20cm vanaf onderkant van de wieg. De wieg kan los op de grond geplaatst worden voor het mooiste effect maar is ook op poten te verkrijgen (tegen een meerprijs van €25,-). Zonder poten is de bovenkant van de wieg 60 cm hoog. Middels poten kan de wieg verhoogd worden tot een hoogte naar uw wens. De wieg is geschikt voor een matrasje van 80 bij 40 cm.

U kunt de maanwieg ophalen in Almere of het wiegje kan tegen meerkosten bij u thuis afgeleverd worden.

Marc
Marc
Almere
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

- adverpublisher.com - Ad Display Code -->
Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord