GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN
Start Contacten en Berichten Man zoekt Vrouw

WELKOM IN ONZE LUXE CLUB

Samenvatting
  • € 150,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Respect en veiligheid voor de dames en onze gasten is één van de voornaamste pijlers waarop de seks club / massage salon van Den Haag, Club Katy drijft. In Club Katy bieden we U de mogelijkheid om met 1 van onze dames gezellig aan onze nieuwe bar met een drankje eerst elkaar beter leren kennen, en/of naar de kamer. BELANGRIJK: Niet al onze dames staan op de foto vanwege privacy redenen. Bij ons heeft u meer mogelijkheden: Erotische massage en of intiem met onze dames. Onze prijzen variëren daarom ook. Ook gaan wij respectvol met de zelfstandigheid van onze dames om.Daarom mogen zij bij ons ook de voorstel rondes overslaan of gasten/klanten weigeren.Met ons team streven wij naar een aangename sfeer in een luxueuze omgeving.

Voor onze Seks club / Massage salon zijn wij ook opzoek naar leuke spontane meiden vanaf 21 jaar en ouder. De massages variëren van relax tot erotische massages, daarnaast is werken zonder massages te geven ook mogelijk. Zowel onervaren als ervaren dames zijn welkom, ook behoord een kamer huren tot de mogelijkheid. Jij bepaald welke dagen en tijden jij wilt werken en welke werkzaamheden jij verricht. Gratis Wifi en een zeer goede verdienste, die dezelfde dag nog cash word uitbetaald. Bij ons kun je gelijk beginnen als je wilt.

Wij wensen U een aangenaam verblijf.

Club Katy

Maakt u zich geen zorgen discretie is bij ons een pré.

Katy
Katy
Den Haag, Nederland
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord