real time web analytics
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN
Start Diensten en Vakmensen Therapeuten

Seksueel advies van Mona?

Samenvatting
  • € 15,00
Omschrijving

Hallo! Ik ben Mona,

Mijn leven staat in het teken van: ´ondervinding is de beste leermeester´, hierdoor heb ik niet altijd de juiste afslagen gekozen, toch hebben juist deze ertoe bijgedragen, dat ik nu sterk in mijn schoenen sta en mezelf mijn stommiteiten heb vergeven, want fouten maken mag, ervan leren moet (op den duur...).

Naarmate ik ouder werd ben ik naast mijn enorme dosis ervaringskennis, die ik heb opgedaan, gedurende mijn levenspad, gaan studeren. Ik ben dan ook gediplomeerd op het gebied van allerhande verslavingen: van internet tot drank en van drugs en seksverslaving tot polygebruik (en alles wat hier tussenin zit). Verder ben ik AD(H)D coach en tevens kan ik je helpen als je HSP bent, wat vaak verward wordt met ADD, om je hooggevoeligheid voor je te laten werken als een innerlijk kompas, zodat je jezelf kunt wapenen om niet in zee te gaan met mensen die niet de juiste motieven hebben.

Je kunt overal met mij over praten, ik heb geen vooroordelen, want: Niets menselijks is mij vreemd... dus ook op het gebied van de liefde, werk en studie, mag je op mijn virtuele deur kloppen. Ik raadpleeg waar het liefde en seksualiteit aangaat, ook vaak astrologie, dus mocht jouw interesse hier naar uitgaan: let me know!

 

Wat zijn mijn specialisaties?

 

• Wederopbouw na een destructieve relatie

(narcistische relatie of gewelddadig)

• Het leren beschermen van jezelf als HSP

(Hoog Sensitief Persoon)

• Veilig in- of uit sekswerk: baas over je eigen lijf!

• Eenzaamheid uitsluiting van de maatschappij

• ADHD/ADD Coaching

• Verslavingen

• Veilig swingen (parenclubs en/of thuisfeestjes, let op je valkuilen)

• Steun bij opleiding en werk: leef je dromen, droom niet je leven!

• Professional Organizer

 

Je kunt me vinden als consulent bij Sexpower!

 

 

Sexpower.online richt zich op destigmatisering van elke seksuele taboe. We zijn allemaal ervaringsdeskundigen met elk hun eigen unieke specialisaties. Denk hierbij aan seksuologen, therapeuten, (angst) coaches of psychologen. Elk van ons heeft op wat voor manier dan ook een affiniteit met het seksuele. Wie jou precies op welk vlak kan helpen lees je wanneer je op de het profiel van een consulent klikt op de homepage.

Waar staan we voor

 

Wat ons als consulenten van Sexpower.online met elkaar verbindt is de wens om anderen te kunnen helpen. Vaak spreken we mensen die eigenlijk heel goed weten hoe het zit maar net even wat bevestiging nodig hebben. Of mensen die echt even tegen de muur lopen en niet meer weten of ze nou links- of rechtsaf of gewoon dwars door die muur moeten gaan. Wij van Sexpower.online halen allemaal voldoening uit het helpen van mensen. Dat is de persoonlijke missie van elke consulent van Sexpower.online.

 

 

Sexpower.online staat voor betrouwbaarheid, openheid, discretie, persoonlijk en professioneel maar bovenal voor begripvol. Begrip voor iedereen en elke situatie. Hoe gek je het zelf misschien ook vindt.

 

 

Onze missie is dan ook vooral om mensen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden waar ze vrijuit kunnen vertellen en vragen.

Website van adverteerder

Sexpower
Sexpower
Utrecht, Nederland
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord