real time web analytics
ADVERTENTIE PLAATSEN

Luchtreiniger met ionisator

Samenvatting
  • € 179,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Luchtreiniger met ionisator PR-369R geen filters vervangen

De Progenion PR-369R is een luchtreiniger met ionisator beschikt over drie standen: laag 20M² / middel 40M² / hoog 60M² en is met de bijgeleverde afstandsbediening of handmatig te bedienen. Deze ionisator verbruikt minder dan 12 watt en filter zeer effectief fijnstof, rook, pollen, huisstofmijt, nare luchtjes uit de lucht en maakt virussen en bacteriën onschadelijk.

Deze ioniserende luchtreiniger is met name geschikt in huizen, kantoren en praktijkruimtes. Een open ionisator zoals de Progenion PR-369R verspreidt biljoenen negatieve ionen per seconde die als pingpong balletjes door de ruimte vliegen en zo virussen onklaar maken. Negatief geladen ionen werken gunstig op de gezondheid van mens en dier, verbeteren immuniteit en alertheid

Fijnstof verminderen van vogels
Vogels verspreiden veel fijnstof in de lucht. Deze fijnstof kan schadelijke effecten hebben op de gezondheid. De Progenion PR-369R filter deze vogel fijnstof uit de lucht en ioniseert de omringde lucht. De fijnstof hecht zich vast aan het statische filter en de negatieve ionen hebben een positief effect op niet alleen uw gezondheid maar ik die van uw vogels. Het statische filter is gemakkelijk te reinigen en hoeft niet vervangen te worden. Het gebruik van de PR-369R wordt geadviseerd en verkocht door ervaren vogelspecialisten zoals Lorre en Co in Wijhe en Birdsupply in Mariënheem. Bekijk al onze luchtreinigers tegen vogelfijnstof.

Geen filters vervangen alleen reinigen
Het roestvrijstalen filter in de PR-369 is gemakkelijk en snel schoon te maken. Het elektrostatische filter dient u eenmaal per week te reinigen met een licht vochtige doek. Roestvrijstalen filter hoeft niet te worden vervangen en is continue her te gebruiken. De PR-369R luchtreiniger met ionisator is voorzien van een schoonmaakindicator zodat u er automatisch aan herinnerd wordt wanneer u het filter dient te reinigen. Echter raden wij niet aan om hierop te wachten maar het filter standaard 1 keer per week te reinigen.

Website van adverteerder

Doornbos
Doornbos
Borne, Nederland
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord