real time web analytics
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN

Nieuwe website online

28-11-2017, 03:44

Pc, mobiel en tablet
Met man en macht is in de afgelopen tijd gewerkt aan de nieuwe versie van Markthoek.nl. Daarbij hebben we niet alleen het uiterlijk flink onder handen genomen. Ook is de site nu prima te gebruiken op je smartphone of tablet. Alle pagina's zijn namelijk responsive opgezet.

In de praktijk houdt dit in dat de site automatisch checkt welk apparaat je gebruikt, om vervolgens daar de weergave van pagina’s op af te stemmen. Wel zo handig als je bijvoorbeeld in de trein op je mobiel snel even je spullen wilt kopen of verkopen.

Nieuwe server
Aangezien we toch bezig waren met vernieuwen, hebben we ook een gloednieuwe server in gebruik genomen. Daar merk jij verder weinig van, behalve dan dat de website sneller en stabieler draait dan voorheen. Ook op piekmomenten, bijvoorbeeld in deze zomermaanden wanneer iedereen op zoek is naar spullen, kunnen we nu zorgen voor een optimale bereikbaarheid.

Vernieuwing in fasen
De nieuwe site staat inmiddels. In de komende tijd gaan we verder met het finetunen van alle onderdelen van de website. Ook staan er toevoegingen op de planning. Hierover binnekort meer. Heb jij suggesties voor uitbreiding van de site, eventuele verbeteringen of wil je iets anders kwijt? We zien je reactie tegemoet!

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord